Schenk een abonnement en ontvang na betaling een cadeaubon via e-mail!

Oorspronkelijke prijs was: €27,00.Huidige prijs is: €22,00. / jaar

Excl. verzendkosten

Vogelen is ons leven. Of toch een groot stuk ervan. We houden van vogels, kijken er naar, fotograferen ze, zoeken ze. Het mooiste wat ze te bieden hebben, probeerden wij in een magazine te vertalen. En we denken dat we daar goed gelukt in zijn.

Al zeven keer kan u genieten van de ‘Fwiet’, een magazine van 144 pagina’s kijk- en leesgenot over onze gevederde vrienden. We maken dit magazine in eigen beheer. We hebben geen uitgeverij die ons helpt met de marketing, druk en de ingewikkelde distributie naar boekenwinkels. Daarom kozen we ervoor om Fwiet enkel via onze website te koop aan te bieden. Veel mensen vroegen ons echter of ze een abonnement op Fwiet konden nemen. Dat is er nu. U hoeft zich geen zorgen meer te maken dat u een nummer mist en doet er bovendien een financieel voordeel mee: zo betaalt u maar 22€ in plaats van 27€ voor twee nummers of 44€ in plaats van 54€ voor 4 nummers.

Een abonnement is bovendien een schitterend cadeau. Ideaal om te schenken aan een dierbare voor kerst, een verjaardag, moeder- of vaderdag of een andere feestelijke gelegenheid. Door onze kant-en-klare Fwiet-cadeaubon kan je zo’n abonnement nu ook als geschenk inkleden.

Bent u al een beetje overtuigd dat zo’n Fwiet-abonnement de next big thing is? Doe hierboven het nodige en maak deel uit van de steeds groter wordende Fwiet-familie.

Wij danken u voor deze vlucht vooruit!

Jeroen & Begijn